Transport

La cistella.cat serveix a tota Catalunya. Una part amb transport propi i la resta amb transport extern. Les poblacions que servim amb transport propi són:

Barcelonès:

Tota la Ciutat de Barcelona, en diferents horaris per dia i L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Baix Llobregat:

CASTELLBISBAL, CASTELLDEFELS, CERVELLÓ, CORBERA DE LLOBREGAT, CORNELLÀ DE LLOBREGAT, EL PAPIOL, EL PRAT DE LLOBREGAT, ESPLUGUES DE LLOBREGAT, FONTPINEDA URB. (PALLEJÀ), GAVA, GAVÀMAR, , LA PALMA DE CERVELLÓ, LES BOTIGUES DE SITGES, MOLINS DE REI, PALLEJÀ, SANT ANDREU DE LA BARCA, SANT BOI DE LLOBREGAT, SANT CLIMENT DE LLOBREGAT, SANT FELIU DE LLOBREGAT, SANT JOAN DESPÍ, SANT JUST DESVERN, SANT VIÇENS DELS HORTS, SANTA COLOMA DE CERVELLÓ, TORRELLES DE LLOBREGAT, VALLIRANA, VILADECANS.

Vallés Occidental:

BARBERA DEL VALLES, BELLATERRA, CERDANYOLA, LES FONTS, LA FLORESTA MIRASOL, MONTCADA, POLINYÀ, RIPOLLET, RUBI, SABADELL, SANT CUGAT DEL VALLES, TERRASSA, VALLDOREIX, VALLVIDRERA

A aquestes poblacions com a mínim hi servim durant un dia i en una franja horària. Per saber quin dia hi servim si us plau posis en contacte amb nosaltres i l'ajudarem.

La resta de poblacions servim amb una agència de transport, per tant es pot servir qualsevol dia de dimarts a divendres.