¿Qui som?

LaCistella.cat és una empresa de família pagesa del Baix Llobregat, que va néixer de la necessitat de vendre el producte propi de pagès a un preu just i on el pagès senti que el seu producte és valorat i apreciat per la gent.

Amb la voluntat de donar un servei més ampli a la gent la cistella.cat ofereix productes d’altres pagesos del Baix Llobregat i d’altres zones dels Països Catalans. A més a més d’oferir una selecció de productes artesans també de la terra.

La nostra filosofia parteix que als Països Catalans, són un gran aparador gastronòmic, per aquest motiu fem una aposta clara i concisa pèls productes del nostre País.

 

¿Com funcionem?

Lacistella.cat funciona amb el mètode de subscripció. La persona que vol adquirir una cistella pot decidir amb quina freqüència vol rebre una determinada cistella i durant quant de temps la vol rebre. Fent d'aquesta manera un ús més pràctic, còmode i despreocupat, a l'hora de rebre la seva comanda.

Cal remarcar que si la persona que l’ha de rebre no la pot rebre durant un període (per exemple vacances), avisant amb antelació nosaltres li canviarem l’enviament per un altra setmana.

Oferim als nostres clients la possibilitat de recollir a la nostra seu la seva cistella, fent que pugui millorar les seves prestacions en quant a promocions.

La venta es farà únicament i exclusivament a partir de la pàgina web: http://lacistella.cat


¿Quin servei donem?

LaCistella.cat et garanteix un tracte personal i professional, tindrà una persona dedicada exclusivament a la teva atenció, serà la que també et farà un seguiment i donarà: solucions, recomanacions que millor et pugui convenir, a més de promocions i descomptes.

LaCistella.cat et garanteix un producte 100% naturals i d'alta qualitat (Deluxe), a més de productes ecològics.


 

¿No trobes la teva cistella?

No et preocupis. Si dins de la configuració que hi tenim a la web no trobes el teu tipus de cistella ideal, fes-nos arribar un missatge al nostre correu electrònic: atencioalclient@lacistella.cat; o bé a través del nostre formulari de contacte indicant sobre el seu nom d'usuari, producte i la seva configuració ideal.

Nosaltres ens encarregarem de mirar la teva proposta i gràcies a aquest aportament per millorar els nostres serveis et podrem fer obsequi d'un val descompte per a la teva futura compra a més de la possibilitat de rebre un obsequi.


¿On estem? 

 LaCistella.cat està ubicada:  Avinguda Segle XXI 52, 08840 Viladecans (Barcelona).

 

¿On enviem?

Els enviaments els realitzem a tot Catalunya. Per fer enviaments fora de Catalunya contactant amb nosaltres segurament que podrem buscar una solució, per que puguis gaudir dels nostres serveis.