Benvinguts al web de Lacistella.cat , on podeu comprar i rebre còmodament al vostre domicili o empresa tots els diferents articles mostrats a les diferents categories .
Hem agrupat en diversos temes els aspectes més rellevants del funcionament de la nostra web . Si tens un dubte o bé vols suggerir un tema poseu-vos en contacte mitjançant el nostre formulari de contacte o bé truqueu-nos còmodament al 931712016 i l'atendrem encantats .
 
Puc comprar sense ser client ?
Ho sentim , però sense ser client només li permetem preparar la seva comanda, un cop enllestida per poder realitzar la compra s'haurà de registrar a la web.
 
Com afegir articles a la comanda ?
Ho posem més fàcil que mai, només ha de seleccionar l'article i triar el mètode de compra que desitji, i seguidament afegir l'article a la cistella. Un cop afegit només s'ha de dirigir a la cistella i clica a finalitzar compra.
 
Com finalitzo la compra ?
Un cop tingui tots els articles seleccionats, s'ha de situar sobre el carret i dins del menú desplegable, finalitzar compra.
 
Quan rebré la meva comanda ?
Quan realitza la compra depenent de la seva selecció si és setmanal, quinzenal, mensual.

Què he de fer si una setmana no vull la cistella?
No es preocupi, si una setmana no vol que se li enviï la cistella, només ha de trucar 931712016 o bé enviar-nos un correu a atencioalclient@lacistella.cat i anul·larem l'enviament, de manera que serà per següent setmana.

Sempre rebrè els mateixos productes a la cistella?

No, els productes poden variar d'una setmana a l'altre. El articles i el pes que apareixen a la descripció de la cistella són orientatius.